Symbolic Art 160409

”Tack för en en verkligt kreativ dag! Det är värdefullt att stanna upp och få se vad som kommer ut, inifrån. Att ha tiden att reflektera över det en stund. Övningarna var bra och tiden gick fort! Lagom mycket tid till varje övning.”
Marie, enhetschef

”Dagen som helhet har varit givande och nytänkande. Alltid kul att prova på nya saker. Det var lite svårt att sätta ord på det man hade målat. Kanske det krävs lite övning! Bara positivt om dagen!”
Sanna, kock

”Det har varit spännande och kul övningar under dagen. Den röda tråden har funnits med från början till slut. Dagen har känts avslappnad och det vi har gjort har varit kravlöst, precis som det stod att det skulle vara. Hade gärna önskat att få tid att skriva mer. Härligt att få måla både fritt och ledande. Mycket god fika! Du, som ledare, är avslappnad och tar varje individ på ett mycket fint  och respektfullt sätt. Snyggt jobbat!”
Carina, personal- och ledarutvecklare

”Jätterolig dag med mycket kreativitet. Kul att få prova på att måla både individuellt och tillsammans. En del övningar, som ”Trädet”, ”Djuret” och ”Gåvan”, hade varit väldigt spännande att utveckla mer!”
Sabina, kundsupport och verksamhetsutvecklare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *