Symbolic Art 160409

”Tack för en en verkligt kreativ dag! Det är värdefullt att stanna upp och få se vad som kommer ut, inifrån. Att ha tiden att reflektera över det en stund. Övningarna var bra och tiden gick fort! Lagom mycket tid till varje övning.”
Marie, enhetschef

”Dagen som helhet har varit givande och nytänkande. Alltid kul att prova på nya saker. Det var lite svårt att sätta ord på det man hade målat. Kanske det krävs lite övning! Bara positivt om dagen!”
Sanna, kock

”Det har varit spännande och kul övningar under dagen. Den röda tråden har funnits med från början till slut. Dagen har känts avslappnad och det vi har gjort har varit kravlöst, precis som det stod att det skulle vara. Hade gärna önskat att få tid att skriva mer. Härligt att få måla både fritt och ledande. Mycket god fika! Du, som ledare, är avslappnad och tar varje individ på ett mycket fint  och respektfullt sätt. Snyggt jobbat!”
Carina, personal- och ledarutvecklare

”Jätterolig dag med mycket kreativitet. Kul att få prova på att måla både individuellt och tillsammans. En del övningar, som ”Trädet”, ”Djuret” och ”Gåvan”, hade varit väldigt spännande att utveckla mer!”
Sabina, kundsupport och verksamhetsutvecklare

Skapande sagoboksdag 6/12 -15

Att skapa Din egna berättelse tar Dig med på en resa i Ditt inre. Utvecklande, inspirerande och glädjefullt!

Nöjda deltagare i den kreativa sagoboksdagen säger några ord om hur de upplevde det kreativa skapandet av sin alldeles unika saga och tillverkandet av en egen sagobok:

”Jag tyckte att sagoboksdagen var enormt energigivande och utvecklande. Massor av kreativitet och inspiration.”
Andre, egen företagare

”Sagoboksdagen gav mig glädjen av att kunna använda mitt barnasinne i en väldigt tillåtande och kreativ miljö.”
Susanne, undersköterska

 

En givande dag!

Röst från workshopen, den 8 november 2014:

Workshopen gav mig värdefull information från mitt kloka undermedvetna som jag tydligen är dålig på att släppa fram i vardagen. Insikter om hur olika situationer och händelser påverkar mig och hur jag upplever min situation just nu, samt att lyssna till och ta vara på. Den gav mig och nya verktyg att använda i min egen roll som coach.

Lotta, ledarskapscoach